Veoma zdrava krema

ADS

Danas će biti reči o još jednom domaćem proizvodu koji sam relativno skoro otkrila. U pitanju je Lilijeva Veoma Zdrava Krema. Ja ću vam predstaviti dve stvari iz njihove linije, a to su hladni konjski balzam i krema za problematičnu kožu. Cena hladnog balzama iznosi 130 dinara za 100 ml, a cena kreme je 170 dinara za 15 ml. 




Krema za problematičnu kožu je idealan način da se rešite akni. Moje lice nikako nije problematično, ali ova krema mi pomaže za par bubuljica mesečno koje iskoče. Ona ih isuši i nestanu znatno brže nego inače. Otvor joj je veoma mali, kao što možete videti na slici i veoma je pogodan za precizno nanošenje kreme. Jako je bitno da je nanesete tačno na bubuljicu i da izbegnete kožu oko nje, jer je krema veoma agresivna i isušiće je. U stanju je da za 24h reši problem. Ja zato, čim osetim da će bubuljica da izađe, ne čekam već odmah stavljam ovu kremu na to mesto i ona je zaista veoma brzo izvuče na povrsinu, a potom i potpuno uništi. Nisam sigurna koliko bi odgovarala onima sa veoma osetljivom kožom. Rok trajanja je 2 godine, a kada se otvori rok joj je samo 3 meseca, što zaista nije strašno ako uzmemo u obzir koja joj je cena. Ja vam savetujem da zapišete na kutiju dan kada ste je otvorili da biste tačno znali kada joj istekne rok.



Konjski balzam je zaista nešto što morate imati u kući. Topli ili hladni, vaš izbor. Ja uvek uzimam ovaj jer mi prija taj osećaj hlađenja nakon nanošenja. Koristim ga za bilo kakav bol u mišićima, istegnuća ili bilo šta slično. Kako sam nedavno počela da idem redovno u teretanu, dosta mi pomažu masaže ovim gelom nakon napornijih treninga. Meni se miris jako sviđa jer volim sve što miriše na pepermint. Još jedna stvar za koju volim da ga upotrebljavam je kada sam prehlađena (kao sada, na primer). Kada želim da naparim nos, stavim u vodu malo ovog gela i zaista je fenomenalan za inhalaciju. Primena ima puno i verujem da svako ima svoju omiljenu! Topli konjski balzam nisam nikada do sad probala, tako da, ako neko od vas jeste može podeliti svoje utiske u komentarima.

Da li i vi koristite Veoma Zdravu Kremu i koje sve proizvode?
Pozdrav :)

P.S. Prijavite se za GIVEAWAY ukoliko još uvek niste i osvojite poklon paket!
ADS

Comments

Popular posts from this blog

iHerb haul #2

Mustela Hydra Bebe

Sephora Haul: sale

Aura smokey eyes